Voor elk gezin de perfecte trampoline!

.

BERG Weather cover

Kies een BERG Elite of Champion

En krijg tijdelijk een gratis BERG Afdekhoes Extra

Regen, sneeuw, UV-straling van de zon. Met een afdekhoes bescherm je de trampoline tegen weer en wind. Dè manier om de levensduur van je trampoline te verlengen. De actie is alleen geldig bij BERG Dealers.
Bekijk de voorwaarden
Geniet van de momenten samen met je gezin

Pushing the limits of innovation, safety and fun

Ultim Elite trampoline met Airflow

BERG Airflow springdoek

Minder weerstand met het BERG AirFlow springdoek

Dit springdoek is 50% meer luchtdoorlatend t.o.v. een standaard springdoek. Dit zorgt voor minder (lucht)weerstand tijdens het springen, waardoor je hoger springt.

BERG Twinspring Gold

Groter springoppervlak met TwinSpring Gold

De schuingeplaatste TwinSpring Gold veren zorgen ervoor dat er een groter springoppervlak ontstaat. Daardoor kan je ook aan de zijkant van de trampoline fijn en licht springen!
Ga naar buiten en maak de vetste tricks

De ideale trampoline voor elk gezin!

Kies jullie trampoline met onze handige configurator

Klik gemakkelijk door de configurator en kies zo jullie trampoline! Verander het model, maat of kwaliteitsklasse en alles past zich automatisch aan! Veel plezier met het kiezen van de trampoline die het beste bij jullie past!

BERG Configurator

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

BERG skelters en trampolines worden gedistribueerd en ondersteund via een uitgebreid netwerk van exclusieve verkooppunten. Test en ervaar ze zelf bij een verkooppunt bij jou in de buurt.


Vind mijn verkooppunt

BERG Ultim Elite

Ervaar de ultieme sprong!

Test nu zelf de BERG Ultim Elite FlatGround 500
BERG heeft speciaal voor jou deze one of a kind trampoline klaargezet in een aantal showtuinen in Nederland, Duitsland en België. Zoek een testlocatie bij jou in de buurt en ervaar zelf hoe geweldig de BERG Ultim Elite Flatground 500 springt.