Choose your trampoline

CHOOSE YOUR TRAMPOLINE

Trampoline accessoires Trampoline onderdelen

BERG Trampolines

Veilig en onbeperkt springplezier

Of je nu kiest voor een ronde of rechthoekige trampoline, BERG heeft een groot assortiment. In onze webshop vind je ze in allerlei vormen en maten, zo maak je dus altijd de juiste keus!

BERG Kwaliteit

We testen onze materialen zoals het springdoek en de beschermrand onder allerlei weersomstandigheden. We willen natuurlijk zeker weten dat een BERG Trampoline jarenlang meegaat!

BERG Innovatie

Wat maakt een BERG Trampoline zo bijzonder? Er gaat een sterk staaltje innovatie achter schuil! Door de unieke trampoline veren gaat het springen zeer soepel, waardoor ook kleinere kinderen gemakkelijk mooie sprongen kunnen maken.

BERG Design 

Of je nu een Flatground, Inground of een staande kiest, elk product is strak vormgegeven. Zo misstaat een BERG in geen enkele tuin. De trampolines zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, namelijk in groen, rood en grijs. Welke past het beste in jouw tuin?

BERG Fun

Trampoline springen op een BERG is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens heel erg gezond. Niet voor niets zijn er steeds vaker volwassenen ook op een trampoline te vinden. Een goede aankoop dus voor jong en oud!

BERG Trampolines