Nieuw: De BERG Buzzy Bloom en de BERG Buzzy Nitro

JAA! Binnen de BERG Buzzy Familie: 2 nieuwe familieleden! En wij stellen ze heel graag, met heel veel trots en vol enthousiasme, aan je voor!

De BERG Buzzy Nitro is een echte stoere skelter. De knallende banden, de offroad look en het perfecte kleurgebruik maken de skelter uniek en spectaculair. Wie wil er nou niet met deze skelter gezien worden?!

De BERG Buzzy Bloom heeft een ´lieve´ uitstraling. De skelter is ontworpen in zachte kleuren, met het erbij passende bloemenpatroon. Het roze opbergmandje is natuurlijk ideaal om je speelgoed in te vervoeren. De droom van elk meisje en natuurlijk ook van elke moeder.

Door dit winformulier in te vullen, maak je gelijk kans om een BERG Buzzy Nitro of BERG Buzzy Bloom te winnen!

Net als bij alle Buzzy skelters is zowel het stuur als het zadel verstelbaar. Hierdoor zijn de Buzzy’s geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar. De skelters zien er niet alleen geweldig uit, voor kinderen is dit het perfecte hulpmiddel om te leren trappen. Eerst met de voetjes op de grond en voor dat je het weet staan de voetjes op de trappers en scheuren ze door het huis, door de tuin of door de buurt!

Ga er nog even goed voor zitten, en bekijk de spetterende video’s die horen bij deze nieuwe Buzzy’s!

Video BERG Buzzy Bloom
Video BERG Buzzy Nitro