Blog

 1. Springplezier op de Filippijnen

  Verdeeld over de hele wereld staan onze BERG Trampolines.

  Ook op de Filipijnen wordt er veel plezier beleefd aan onze BERG Champion 330 Grey!

  Hoe lekker moet het wel niet zijn om eerst trampoline te springen en vervolgens af te koelen met een duik in het zwembad!
  Veel springplezier gewenst aan onze Filipijnse klant!

 2. BERG E-GranTour family bike on tour

  Onze BERG partner in Frankrijk, www.best-toys-ever.fr is in contact gekomen met twee jonge mannen: Loïc Lemoine en Christophe Jacq. Zij hadden het waanzinnige idee om op 1 van onze BERG familiefietsen –de BERG E-GranTour- van Brest (FR) naar Peking te fietsen.


  Hun doel is het verzamelen van geld om wensen te vervullen van zieke kinderen in de ziekenhuizen van Bretagne. Zie : https://www.leetchi.com/c/cagnotte-les-hentchou-treuz
  Uiteraard volgen wij ze op deze trip. Ze hebben al in diverse kranten gestaan en zijn ook op de TV geweest.
  Omdat zij veel mensen tegenkomen onderweg, vinden wij het belangrijk dat iedereen weet wie ze zijn, wat ze doen en waarvoor ze het doen! Altijd leuk toch zo'n initiatief.
  Artikel in één van de vele plaatselijke kranten waar ze in staan.
  Of volg ze via Facebook.

 3. Trampoline springtips

  Ben jij gek op trampolinespringen en wil je leren hoe je nog beter, hoger en veiliger springt?

  Deze twee Nederlandse trampoline kampioenen laten jou zien hoe het moet!

   

  Natuurlijk beginnen we met een warming-up. Zo worden je spieren warm en is de kans op blessures veel kleiner, sla de warming-up dus niet over!

  Er zijn verschillende manieren om veilig te landen na een sprong. Zo is het erg belangrijk dat je je armen niet achter maar voor je lichaam houdt.

  Wil je landen op je buik? Houd je armen dan niet gestrekt maar gebogen,  wel zo veilig.

   

  De Tuck, Straddle, Seat drops en de Half twist zijn voorbeelden van sprongen die je kunt maken.

  Hopelijk geeft het jou inspiratie om net zulke mooie en leuke sprongen te maken! 

 4. De nieuwe BERG FlatGround Champion

  Wil jij een trampoline die één is met jouw perfecte tuin? Kies dan voor de BERG FlatGround Champion. Deze trampoline kan je namelijk zo ingraven dat hij geïntegreerd is en naadloos past in jouw perfecte design tuin.

  Je kinderen hoeven er ook niet op te klimmen en kunnen daardoor eenvoudig op de trampoline komen. Ook springt deze trampoline extra lekker door het unieke BERG Airflow springdoek die 50% meer lucht doorlaat. Door de speciale dempende banden waar de beschermrand op rust kan de lucht onder de trampoline goed ontsnappen. Hierdoor voel je weinig weerstand tijdens het springen en klappert de beschermrand niet tegen het springdoek. Ook is het stevige gepantenteerde frame eenvoudig te monteren. Wil je meer weten? Bekijk de BERG FlatGround Champion dan hier online.

 5. Bekijk het nieuwe BERG lookbook!

  Niet alleen ons huidige BERG Assortiment staat hierin, maar ook een aantal nieuwe skelters en trampolines, die dit jaar geïntroduceerd worden. Dus neem snel een kijkje in onze online brochure óf haal er één op bij één van onze dealers. Maar kijk uit, voor je het weet wordt jouw hart of van jouw kinderen gestolen door één van onze skelters of trampolines. 

  Bekijk hier het nieuwe lookbook.

 6. BERG Straatrace

  Wat is er nou leuker dan racen met je skelter!? In Bolivia dachten ze hetzelfde, ze hebben daar namelijk een straatrace georganiseerd voor skelters zonder motor. Een BERG Dealer heeft zes skelters beschikbaar gesteld voor de jonge coureurs en je raadt het al… De BERG Skelters wonnen! Met op de eerste plek de New Holland! Zo zie je maar dat BERG Skelters niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook nog eens super snel! 

 7. BERG Finishvlag

  Do it yourself! Aan het eind van een race staat vaak een finishvlag. Hoe cool zou het zijn om deze zelf te maken? Door de volgende stappen te volgen maak jij een echte finishvlag!

  Benodigdheden:

  1. 1 zwart A4 papier
  2. 1 wit A4 papier
  3. Schaar
  4. Lijm
  5. Verfstokje/liniaal

  Wat moet je doen?

  1. Knip het witte A4tje doormidden, zodat je een A5 formaat overhoudt (de helft van een A4tje).

  2. Knip kleine vierkantjes uit het zwarte papiertje van 1 cm bij 1 cm.

  3. Plak alle kleine zwarte vierkantjes om en om op het witte papier zodat je een raster krijgt. Probeer de witte vlakken ook 1 cm groot te houden. Zorg dat je een klein stukje overhoudt aan de korte kant.

  4. Vouw deze kant om het verfstokje/de liniaal heen en lijm het vast.

  5. Vergeet niet om de achterkant ook met zwarte blokjes te beplakken, dit zorgt ervoor dat je een échte finishvlag hebt!

  6. Voilà, jouw finishvlag is klaar, racen maar!

 8. Spelletje op de trampoline

  Voetballen op de trampoline!

   Voetballen is natuurlijk heel cool, maar hoe gaaf zou het zijn om te kunnen voetballen op de trampoline?

   

  Benodigdheden:

  2 tot 4 personen

  voetbal

  BERG Trampoline met springdoek

  Wat moet je doen?

  1. Bepaal wie de keeper wordt, dit kan je het makkelijkst uitvechten door het spelletje: steen, papier schaar. Degene die verliest is de keeper!

  2. Bepaal welk deel van het springdoek de goal wordt.

  3. De keeper gaat voor de goal staan

  4. De anderen proberen een voor een te scoren, als je 3 keer mist moet jij keepen!

  5. Houd de score bij om te zien wie het vaakst scoort!

 9. Onze skelters zijn écht gemaakt voor jong en oud!

  Zie hier: hét bewijs dat je nooit te oud bent om te skelteren!

  Opa Gerrit is namelijk afgelopen 7 november 94 jaar geworden, maar hij is stiekem ook nog dol op skelteren! Hij wilde op de verjaardag van zijn kleinzoon wel even een rondje rijden op zijn gloednieuwe BERG Rally Orange skelter! Hét bewijs dat BERG producten leuk zijn voor jong en oud.

 10. Nieuw: De BERG Buzzy Bloom en de BERG Buzzy Nitro

  JAA! Binnen de BERG Buzzy Familie: 2 nieuwe familieleden! En wij stellen ze heel graag, met heel veel trots en vol enthousiasme, aan je voor!

  De BERG Buzzy Nitro is een echte stoere skelter. De knallende banden, de offroad look en het perfecte kleurgebruik maken de skelter uniek en spectaculair. Wie wil er nou niet met deze skelter gezien worden?!

  De BERG Buzzy Bloom heeft een ´lieve´ uitstraling. De skelter is ontworpen in zachte kleuren, met het erbij passende bloemenpatroon. Het roze opbergmandje is natuurlijk ideaal om je speelgoed in te vervoeren. De droom van elk meisje en natuurlijk ook van elke moeder.

  Door dit winformulier in te vullen, maak je gelijk kans om een BERG Buzzy Nitro of BERG Buzzy Bloom te winnen!

  Net als bij alle Buzzy skelters is zowel het stuur als het zadel verstelbaar. Hierdoor zijn de Buzzy’s geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar. De skelters zien er niet alleen geweldig uit, voor kinderen is dit het perfecte hulpmiddel om te leren trappen. Eerst met de voetjes op de grond en voor dat je het weet staan de voetjes op de trappers en scheuren ze door het huis, door de tuin of door de buurt!

  Ga er nog even goed voor zitten, en bekijk de spetterende video’s die horen bij deze nieuwe Buzzy’s!

  Video BERG Buzzy Bloom
  Video BERG Buzzy Nitro 

Pagina