toggle
overlay

BERG Reservewiel Jeep® XL

BERG Reservewiel Jeep® XL
Prijs 125,00 €
De beschikbaarheid is een indicatieve datum.

Maak je off-road skelter nog vetter met een Rolbeugel en Reservewiel. De combinatie van deze twee accessoires zorgt voor de ultieme skelter! 

 

Let op: Dit product bevat alleen het reservewiel. De rolbeugel is los verkrijgbaar. 

BERG Reservewiel Jeep® XL

Maak je off-road skelter nog vetter met een Rolbeugel en Reservewiel. De combinatie van deze twee accessoires zorgt voor de ultieme skelter! Jij bent op alles voorbereid! Het reservewiel is niet geschikt voor grote skelters met een E-BFR of XXL-BFR frame.

 

Let op: Dit product bevat alleen het reservewiel. De rolbeugel is los verkrijgbaar. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BERG Reservewiel Jeep® XL
Uw waardering

GARANTIE

Functiegarantie is de garantie op het functionele gebruik van de skelter of trampoline. Voor de duur van de functiegarantie per product, zie onderstaande:

Trampolines

Garantietabel NL

* BERG producten zijn van een uitstekende kwaliteit. Maar vergeet niet om je product online te registreren binnen 1 maand na aankoop zodat je extra garantie ontvangt op je aankoop. U kunt dat hier doen.

BERG PRODUCTREGISTRATIE

BERG producten zijn van een uitstekende kwaliteit. Maar vergeet niet om je product online te registreren binnen 1 maand na aankoop zodat je 5 (skelters), 5 of 8 of 13 jaar (trampolines) garantie hebt op je aankoop. * Het frame verschilt per product.

Registreren

 

Photo Impressions