BERG Afdekhoes Basic Green 430

BERG Afdekhoes Basic Green 430
Prijs 49,00 €
BERG Afdekhoes Basic Green 430

Een BERG Afdekhoes beschermt je trampoline tegen alle wisselende weersomstandigheden. Niet alleen voor regen en sneeuw, maar het beschermt je trampoline ook tegen sterke zonnestraling, bladeren en vuil. De Afdekhoes Basic is verkrijgbaar in het groen voor de ronde trampolines in de diameter maten 180, 240, 270, 300, 330, 380 en 430cm. Ook geschikt voor InGround en FlatGround trampolines.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BERG Afdekhoes Basic Green 430

GARANTIE

Functiegarantie is de garantie op het functionele gebruik van de skelter of trampoline. Voor de duur van de functiegarantie per product, zie onderstaande:

Skelter

Garantietabel skelter

* BERG producten zijn van een uitstekende kwaliteit. Maar vergeet niet om je product binnen één maand na aankoop online te registrerenen zodat je gebruik kan maken van verlengde garantie op je aankoop. Registreren is mogelijk op bergtoys.com/nl/registration

BERG PRODUCTREGISTRATIE

BERG producten zijn van een uitstekende kwaliteit. Maar vergeet niet om je product online te registreren binnen 1 maand na aankoop zodat je 5 (skelters), 5 of 8 of 13 jaar (trampolines) garantie hebt op je aankoop. * Het frame verschilt per product.

Registreren

 

Photo Impressions