De ultieme springervaring

 

Let op: Uitsluitend de Elite InGround modellen zonder net en AeroWall zijn geschikt voor openbaar gebruik.

.

De publiekstrekker voor elk vakantiepark
Van alle trampolines spring je het lekkerste op de BERG Ultim Elite FlatGround. De trampoline is 5x3 meter, waardoor je enorm veel springruimte hebt! Door de rechthoekige vorm kan je superfijn springen over de hele lengte én breedte. Het AirFlow springdoek en de TwinSpring veren zorgen dat je extra hoog en soepel kan springen. De Ultim Elite is met zorg ontwikkeld, wat heeft gezorgd voor een zeer veilige trampoline. De FlatGround trampolines van BERG zijn volledig geïntegreerd in de omgeving. De beschermrand van de trampoline ligt namelijk op gelijke hoogte met de omgeving zelf. Dit maakt de trampoline gemakkelijk te betreden.

BERG Ultim Elite

Ultim Elite FlatGround 500

De Ultim Elite FlatGround trampoline is beschikbaar in de kleuren grijs en zwart en heeft een afmeting van 5x3 meter.

Dit maakt de BERG Ultim Elite zo geweldig!

BERG USP 1

Rechthoekige vorm voor een groot springoppervlak

Net als de Olympische trampolines heeſt deze Ultim Elite een rechthoekige vorm. Dit zorgt dat je superfijn kan springen over de hele lengte én breedte.

BERG USP 2

Volledig geïntegreerd in de omgeving

Een FlatGround trampoline wordt naadloos geïntegreerd. De beschermrand van de trampoline ligt op gelijke hoogte. Dit maakt de trampoline onopvallend en makkelijk te betreden.

BERG USP 3

Extra lange levensduur door UV resistent PVC

De padding is vervaardigd van de beste kwaliteit UV resistent PVC waardoor de Elite padding langer mee gaat dan andere BERG paddings.

BERG USP 4

Lekkerder springen met Airflow en TwinSpring

Door het luchtdoorlatende Airflow springdoek en de Twinspring veren heb je een groter perfect springoppervlak en kan je hoger springen.

.

Let's Connect!

Nieuwsgierig geworden naar uw kansen? Neem contact op met een van onze sales managers. We kunnen u vlot voorrekenen welk rendement u kunt verwachten.