Extra duurzaam voor jarenlang springplezier

Let op: Uitsluitend de Elite InGround modellen zonder net en AeroWall zijn geschik voor openbaar gebruik.

.

BERG Grand Elite trampolines
De Grand Elite combineert de springeigenschappen van een rechthoekige trampoline met de voordelen van een ronde trampoline. Super lekker springen voor een gunstige prijs. Doordat de Grand Elite een stukje boven de grond uit steekt, kan je de trampoline nog makkelijk betreden maar hoef je niet zo’n groot gat te graven als bij een Flatground trampoline. De oerdegelijke beschermrand is super stevig en gemaakt van het allerbeste en -sterkste materiaal op de markt. Dit maakt dat de rand jarenlang mee gaat en optimaal beschermd is tegen de straling van de zon.

BERG Grand Elite Inground

Grand Elite InGround

De Grand Elite InGround trampoline is beschikbaar in de kleur grijs met afmeting 520x345 cm.

Dit maakt de BERG Grand Elite zo geweldig!

BERG USP 1

Super lekker springen op een groot spingoppervlak

Een ovale trampoline combineert de springeigenschappen van een rechthoekige trampoline met de voordelen van een ronde trampoline.

BERG USP 2

Makkelijk te betreden door de lage instap

Een ingegraven trampoline heeſt een lage instap waardoor de trampoline makkelijk en veilig te betreden is. Doordat de trampoline iets boven de grond uitsteekt is de trampoline makkelijk te installeren.

BERG USP 3

Extra lange levensduur door UV resistent PVC

De padding is vervaardigd van de beste kwaliteit UV resistent PVC waardoor de Elite padding langer mee gaat dan andere BERG paddings.

BERG USP 4

Lekkerder springen met Airflow en TwinSpring

Door het luchtdoorlatende Airflow springdoek en de Twinspring veren heb je een groter perfect springoppervlak en kan je hoger springen.

.

Let's Connect!

Nieuwsgierig geworden naar uw kansen? Neem contact op met een van onze sales managers. We kunnen u vlot voorrekenen welk rendement u kunt verwachten.