Extra duurzaam voor jarenlang springplezier

.

BERG Elite trampolines
Wil je de allerbeste trampoline? Kies dan voor een BERG Elite. Het bijzondere aan de Elite is de oerdegelijke en altijd mooi blijvende beschermrand. Deze is super stevig en gemaakt van het allerbeste en -sterkste materiaal op de markt. Dit maakt dat de rand jarenlang mee gaat en optimaal beschermd is tegen de straling van de zon. De ronde Elite is er als InGround of als FlatGround.

BERG Elite Inground

Elite InGround

De InGround Elite trampoline is beschikbaar in de kleuren groen, rood en grijs. De beschikbare afmetingen zijn 330, 380 en 430 cm.

BERG Elite Flatgroundground

Elite FlatGround

De FlatGround Elite trampoline is beschikbaar in het grijs. De beschikbare afmetingen zijn 330, 380 en 430 cm.

Dit maakt de BERG Elite zo geweldig!

BERG USP 1

Makkelijk te betreden door lage instap

Een ingegraven trampoline heeſt een lage instap waardoor de trampoline makkelijk en veilig te betreden is. De FlatGround is compleet geïntegreerd in de omgeving.

BERG USP 2

Extra lange levensduur door UV resistent PVC

De padding is vervaardigd van de beste kwaliteit UV resistent PVC waardoor de Elite padding langer mee gaat dan andere BERG paddings.

BERG USP 3

Lekkerder springen met Airflow en TwinSpring

Door het luchtdoorlatende Airflow springdoek en de Twinspring veren heb je een groter perfect springoppervlak en kan je hoger springen.

BERG USP 4

Onverwoestbaar frame voor jaren plezier

Een BERG Elite gaat jaren mee door de uitstekende kwaliteit van het frame. Het frame van de InGround is gegalvaniseerd en het frame van de FlatGround is ook nog gepoedercoat.

.

Let's Connect!

Nieuwsgierig geworden naar uw kansen? Neem contact op met een van onze sales managers. We kunnen u vlot voorrekenen welk rendement u kunt verwachten.