BIG GO-KARTS, BIG FUN!

Als je op vakantie bent, een weekendje weg gaat of een dagje uit bent, komt vaak het kind in je weer naar boven. Dus die skelter, waar normaal de kinderen op rijden, wil je als volwassene ook wel eens proberen. Met de BERG XL en XXL is er voor ieder wat wils. Vanaf een jaar vijf kun je op deze stoere skelters veilig de weg op. Het frame is oersterk en de stoel verstelbaar, zodat ook de grootste van het stel er met gemak op vandoor kan.
.
Specifiek ontworpen voor verhuurtoepassing
HET BFR-frame is beschikbaar als XL en XXL variant. Het XL frame is geschikt voor volwassen tot ca 1.90 meter lang. Het XXL Frame is ontwikkeld voor personen die nog net iets langer zijn. Het XXL frame heeft maar liefst 8 ipv 6 stoelposities en is 10 cm langer. Vanwege het vaak iets hogere gewicht is het frame ook extra versterkt. Hierdoor past jong en oud, klein en groot op de BFR skelter. Natuurlijk is ook dit frame uitgerust met luchtbanden, BFR en schommel-as.

BERG XL/XXL

BERG USP 1

XL of XXL frame

Skelteren is geweldig voor jong en oud, klein en groot. En als je extra groot bent, kies je in plaats van de XL-versie de XXL-variant van de BERG skelter. Het frame is ruim 10 cm langer en dat maakt nét het verschil als je langer bent dan 1.90 meter.

BERG USP 2

Voorzien van BFR aandrijving

Voor vlot en veilig rijden is de skelter uitgerust met BFR. Deze afkorting staat voor Brake (rem), Freewheel (vrije loop) en Reverse (achteruit rijden). Remmen doe je intuïtief door terug te trappen, waardoor je meteen stilstaat.

BERG USP 3

Elektrische ondersteuning (E-BFR)

We raken steeds mee gewend aan elektrische aandrijving. In het verlengde van elektrische auto’s en fietsen is deze skelter ook in een E-BFR versie beschikbaar. Fijn als je een wat minder goede conditie hebt of wil genieten van een extra luie vakantie.

BERG USP 4

Schommelas

Met een beetje kracht op de pedalen zit de snelheid er al rap in. Een goede wegligging is dan extra belangrijk. De schommelas zorgt zelfs in de scherpste bochten voor balans en grip. Zo kan iedereen veilig op weg.

BERG USP 5

Verstelbare stoel

De stoel is in 6 standen verstelbaar, zodat je altijd een goede zit hebt op de skelter. Voor de extra lange bestuurders heeft de XXL versie zelfs 8 verschillende stoelposities.

.

Let's Connect!

Nieuwsgierig geworden naar uw kansen? Neem contact op met een van onze sales managers. We kunnen u vlot voorrekenen welk rendement u kunt verwachten.