De Single- en Duo-Chopper voor professioneel gebruik

.

Perfect voor als je alleen of samen op avontuur gaat
Met de BERG Chopper BFR lijk je op een echte stoere motorrijder! Bijzonder aan deze skelter zijn de drie wielen, net als een echte chopper. Door de luchtbanden rijdt hij daarnaast erg comfortabel. De BERG Duo Chopper BF is ook erg wendbaar door de extreem kleine draaicirkel. Op deze skelter kunnen twee personen rond scheuren. Ook kan de bijrijdersstoel weggehaald worden, zodat de bijrijder op het plateau kan staan en meeleunt in de bochten. Deze skelter is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

BERG Chopper BFR

BERG Chopper BFR

BERG Duo Chopper BF

BERG Duo Chopper BF

Dit maakt de BERG Specials zo geweldig!

BERG USP 1

Afneembare stoel

De BERG Duo Chopper heeft een afneembare stoel. Hierdoor kan de passagier zowel staan als zitten en is het speelplezier nog groter.

BERG USP 2

Makkelijke besturing door het BF-/BFR-systeem

De Duo Chopper is uitgerust met BF-naaf en beschikt daardoor over een terugtraprem als handrem. Door de verstelbare stoel is de Duo Chopper geschikt voor personen vanaf 5 jaar.

BERG USP 3

Extreem kleine draaicirkel

De BERG Chopper als Duo Chopper beschikken beide over een zeer kleine draaicirkel. Hierdoor zijn ze extreem wendbaar en enorm leuk om op te rijden.

BERG USP 4

Plezier voor één of twee

De BERG Chopper is beschikbaar als eenpersoons Chopper of tweepersoons Duo Chopper.

.

Let's Connect!

Nieuwsgierig geworden naar uw kansen? Neem contact op met een van onze sales managers. We kunnen u vlot voorrekenen welk rendement u kunt verwachten.