Fantastische familiefiets
geschikt voor verhuur, op campings en boulevards

.

BERG Gran Tour skelters
De Gran Tour is al jaren dé vierpersoons familieskelter om met het hele gezin op pad te gaan en dit succesnummer is nu nog eens flink onder handen genomen. De Gran Tour is er nog steeds in twee verschillende versies: de Gran Tour Racer en de Gran Tour Offroad en kan in beide gevallen worden voorzien van een comfortabel zonnedak. Rijplezier voor het hele gezin!

BERG Gran Tour Offroad

Gran Tour Offroad

BERG Gran Tour Racer

Gran Tour Racer

BERG Gran Tour Electric

Gran Tour met zonnedak

Dit maakt de BERG Gran Tour zo geweldig!

BERG USP 1

Robuust Frame

De Gran Tour is uitgerust met een zeer robuust frame inclusief schommelas. Kleine oneffenheden vormen daardoor geen enkel probleem.

BERG USP 2

Veiligheid

Veiligheid staat altijd voorop, dus is de Gran Tour opgebouwd op een stevig, onderhoudsarm frame en voorzien van een hand- en parkeerrem.

BERG USP 3

Flexibel

De voorste stoelen voor de kinderen zijn voorzien van oprolbare veiligheidsgordels, zodat deze niet in de weg hangen. De achterstoelen zijn in een handomdraai verstelbaar.

BERG USP 4

Race of offroad?

De Gran Tour Racer heeft grote spaakwielen met banden die ideaal zijn voor een verharde ondergrond. Is het terrein wat ruiger, dan is de Gran Tour Offroad geschikter, met brede banden met een grof profiel.

.

Let's Connect!

Nieuwsgierig geworden naar uw kansen? Neem contact op met een van onze sales managers. We kunnen u vlot voorrekenen welk rendement u kunt verwachten.