De BERG Duo Coaster (E-)BFR
ideaal voor professioneel gebruik

.

BERG Duo Coaster

De BERG Duo Coaster is de nieuwe tweepersoon skelter op basis van het XXL-frame BFR. De skelter biedt een geweldige rijervaring door het lage gewicht en de dubbele aandrijving. Dankzij het BFR systeem beschikt de skelter over een terugtraprem én kun je achteruit trappen. Bij het monteren van de skelter heb je zelf de keuze om de skelter linkgestuurd of rechtsgestuurd te maken.

BERG Duo Coaster

Duo Coaster BFR

BERG Duo Coaster E-BFR

Duo Coaster E-BFR

Dit maakt de BERG Duo Coaster zo geweldig!

BERG USP 1

Rijplezier voor twee vanaf 6 jaar

De BERG Duo Coaster is plezier voor één en voor twee. De stoelen zijn zodanig verstelbaar, dat je er vanaf zes jaar al mee kunt rijden. Maar ook als je 2 meter lang bent, pas je erop.

BERG USP 2

Robuuste luchtbanden met extra profiel

Het BFR-systeem drijft de 18”wielen met all terrain luchtbanden aan. Met behulp van je pedalen ga je dus vooruit, rem je en kan je net zo snel weer achteruit.

BERG USP 3

Beschikbaar als E-Duo Coaster

De E-Duo Coaster beschikt over een elektrische middenmotor van 250 W. De torque-sensor zorgt voor lichte ondersteuning als je weinig kracht geeft en meer power als je harder op de pedalen trapt.

BERG USP 4

Extra wegligging door schommelas

Voor extra veiligheid heeft de Duo Coaster ook een handrem en parkeerrem. De schommelas zorgt voor een comfortabele rit door oneffenheden onderweg op te vangen.

.

Let's Connect!

Nieuwsgierig geworden naar uw kansen? Neem contact op met een van onze sales managers. We kunnen u vlot voorrekenen welk rendement u kunt verwachten.