De BERG DUO Coaster
ideaal voor professioneel gebruik

BERG Duo Coaster

.

BERG Duo Coaster

De BERG Duo Coaster is de nieuwe tweepersoon skelter op basis van het XXL-frame BFR. De skelter biedt een geweldige rijervaring door het lage gewicht en de dubbele aandrijving. Dankzij het BFR systeem beschikt de skelter over een terugtraprem én kun je achteruit trappen. Bij het monteren van de skelter heb je zelf de keuze om de skelter linkgestuurd of rechtsgestuurd te maken.

BERG Duo Coaster

Duo Coaster BFR

Dit maakt de BERG Duo Coaster zo geweldig!

BERG USP 1

Rijplezier voor twee vanaf 5 jaar

Door de gemakkelijk verstelbare stoel is de Duo Coaster geschikt voor personen vanaf 5 jaar. Hierdoor kan jong en oud, groot en klein comfortabel rijden.

BERG USP 2

Robuuste luchtbanden met extra profiel

De BERG Duo Coaster heeft luchtbanden voor extra rijcomfort. Door de rubberen banden met grof profiel is de grip optimaal, zelfs als je off-road rijdt.

BERG USP 3

Veilig en leuk door de BFR naaf

Door het BFR-systeem kun je met de pedalen remmen, maar ook direct na stilstand achteruit rijden. Dit maakt het rijden met de Duo Coaster extra leuk.

BERG USP 4

Extra wegligging door schommelas

De Duo Coaster is uitgerust met een zeer robuust frame met een geïntegreerde schommelas. Dit zorgt voor extra wegligging en veiligheid.

.

Let's Connect!

Nieuwsgierig geworden naar uw kansen? Neem contact op met een van onze sales managers. We kunnen u vlot voorrekenen welk rendement u kunt verwachten.