THE STRONGEST BERG BUDDY

Wat is leuker dan met een skelter je vakantiepark te verkennen? De Buddy Pro maakt van elk kind een enthousiaste coureur. Je rijdt met deze professionele skelter veilig en stabiel over de weg. De stoel is eenvoudig te verstellen en de extra slijtvaste luchtbanden bieden optimaal rijcomfort. De Buddy Pro is gemonteerd met extra sterke fusees voor intensief dagelijks gebruik.

.
Specifiek ontworpen voor verhuurtoepassing
BERG biedt u als verhuur-/recreatiebedrijf een junior skelter die versterkt is op verschillende posities zodat het product geschikt is voor zware gebruikstoepassingen. Zo is de Buddy Pro o.a. uitgerust met extra slijtvaste banden, een extra versterkte stuurinrichting en extra dikke assen. Als u kwaliteit zoekt en geen maandelijks onderhoud wilt uitvoeren dan is de BERG Buddy Pro een slimme keus.

BERG Buddy Pro

BERG Buddy USP 1

Extra slijtvaste banden

Extra slijtvaste luchtbanden bieden optimaal rijcomfort. De BERG skelter rijdt stil over elke ondergrond. De banden hoef je alleen af en toe op te pompen en gaan jarenlang mee.

BERG Buddy USP 2

Geschikt voor intensief gebruik

De Buddy Pro is speciaal ontworpen voor intensief dagelijks gebruik. Vandaar dat de fusees zijn versterkt en de banden extra slijtvast.

BERG Buddy USP 3

Brake freewheel reverse (BFR)

Omdat je niet altijd vooruit kan, is de Buddy Pro voorzien van Brake Freewheel Reverse (BFR). Je remt met je pedalen en zodra je stilstaat, kan je meteen achteruit verder. Een kind voelt intuïtief aan hoe dat werkt.

BERG Buddy USP 4

Verstelbare stoel

Kinderen zijn niet allemaal hetzelfde. Vandaar dat je de stoel gemakkelijk kunt verstellen. De Buddy Pro biedt de perfecte zit voor ieder kind tussen de 3 en 8 jaar.

.

Let's Connect!

Nieuwsgierig geworden naar uw kansen? Neem contact op met een van onze sales managers. We kunnen u vlot voorrekenen welk rendement u kunt verwachten.