BERG Buddy Orange

Age 3-8
*Guarantee Frame 5* Years

BERG Buddy Orange

Article no 24.20.60

With this tough orange go-kart playing outdoors is even nicer! For years you’ll have the greatest adventures on this go-kart, because the seat and the steering are adjustable. The unique BFR system ensures that you can pedal, brake and ride backwards using the pedals.

Specifications

  • BFR-HUB
  • Swing axle
  • Adjustable steering wheel

Dimensions

Length
110 cm
Width
65 cm
Height
63 cm
Weight
18 kg

Optional

Paul
23-07-2015

Helaas niet tevreden, vanwege de banden. Met name de binnenbanden. Om de haverklap lek. En dan steevast rondom de bevestiging van het ventiel. Ook één buitenband is erg twijfelachtig want die had binnen no time een doorslijtplek op een plek waar de band het trottoir helemaal niet raakt. Profiel van de banden laat zien dat mijn zoontje er niet gek mee doet. Voor mijn gevoel dus een mooie, wendbare skelter

Read more

Helaas niet tevreden, vanwege de banden. Met name de binnenbanden. Om de haverklap lek. En dan steevast rondom de bevestiging van het ventiel. Ook één buitenband is erg twijfelachtig want die had binnen no time een doorslijtplek op een plek waar de band het trottoir helemaal niet raakt. Profiel van de banden laat zien dat mijn zoontje er niet gek mee doet. Voor mijn gevoel dus een mooie, wendbare skelter waarbij je flink betaalt en er op de banden bespaard is.

Close  X

Peter
17-07-2015

Drama skelter de Buddy Orange . Ketting loopt er vanaf begin continu af. Heb deze buddy nu meer dan 2 jaar en zie de kinderen regelmatig de skelter terugduwen.. Verder is het erg lastig om de ketting er weer op te leggen. Advies gevraagd. Kreeg ik een briefje hoe je deze moet afstellen. Onmogelijk. Erg jammer, je denkt er verstandig aan te doen, iets meer geld uit te geven voor

Read more

Drama skelter de Buddy Orange . Ketting loopt er vanaf begin continu af. Heb deze buddy nu meer dan 2 jaar en zie de kinderen regelmatig de skelter terugduwen.. Verder is het erg lastig om de ketting er weer op te leggen. Advies gevraagd. Kreeg ik een briefje hoe je deze moet afstellen. Onmogelijk. Erg jammer, je denkt er verstandig aan te doen, iets meer geld uit te geven voor een kwaliteits- skelter. Jammer jammer..durf dat ding niet eens op marktplaats te zetten. Na de zomer gloednieuw bij het grofvuil..

Close  X

Linda
17-06-2014

Een superskelter! Goed wendbaar maar stabiel. Aangekocht bij de dealer in oktober 2012. We hebben hem nu 1,5 jaar en onze zoon is er er nog steeds heel erg blij mee! Hij ziet er ook nog steeds erg mooi uit en we krijgen regelmatig complimenten over deze mooie skelter van volslagen onbekenden die we onderweg tegen komen als we een rondje lopen en onze zoon mee gaat op de skelter. Onze jongste zoon

Read more

Een superskelter! Goed wendbaar maar stabiel. Aangekocht bij de dealer in oktober 2012.
We hebben hem nu 1,5 jaar en onze zoon is er er nog steeds heel erg blij mee!
Hij ziet er ook nog steeds erg mooi uit en we krijgen regelmatig complimenten over deze mooie skelter van volslagen onbekenden die we onderweg tegen komen als we een rondje lopen en
onze zoon mee gaat op de skelter. Onze jongste zoon heeft de bijpassende loopfiets dus het is ook een schitterend stel om samen te zien!

Close  X

W. Pater
16-06-2014

Fijne skelters voor in de nieuwbouw/kleine achtertuin. Klein formaat, past goed door de paden achter de huizen. rijden lekker gemakkelijk voor de kinderen en zijn goed op te bergen. erg leuk met het kleine karretje waardoor speelplezier nog groter wordt!

De Roos
03-03-2014

Deze skleter al een tijdje in bezit. De kinderen zijn er superblij mee. Na bijna en jaar doet hij het nog goed en zie je bijna niet dat ie gebruikt is.

Product Reviews

BERG Product registration

BERG products are of excellent quality. Don’t forget to register your product online within 1 month after purchase to ensure your 5-year on Go-karts , 8-year or 13-year on Trampolines frame warranty on your purchase.* The frame warranty differs per product.

In addition, your online registration gives you the opportunity to win a product to the value of €79. This prize is raffled every month among all new registrations of the relevant month.Warranty

Functional Warranty

Model Warranty
  Frame Spareparts
Large go-karts 5* 2
Compacte skelters 5* 2
BERG Buzzy 5* 2
Junior 5* 2
Trailer 2 2
* Only available through online registration at www.bergtoys.com/registration

Quality and Safety

BERG represents quality and safety! Playing outdoors without a care in the world; that is our basic principle. BERG products are robust, of guaranteed quality, completely safe and extensively tested. Thanks to in-house designs and continuous quality control, BERG makes the difference.


Why BERG

BERG can guarantee high product safety and quality for all its products.

  • Innovation
  • Safety
  • Design
  • Fun
  • Durable
  • Quality